Uw keukenwensen staan centraal

Bent u op zoek naar een moderne keuken? Een design keuken die van alle gemakken is voorzien en waar u met smaak een heerlijk diner kan bereiden? Dan bent u bij bulthaup brussels aan het juiste adres. Onze tijdloze collectie aan hoge kwaliteit keukens ademt stijl en klasse uit. Strakke hoeken, gewaagde lijnen en een ruime keuze aan materialen, kleuren en accessoires in een exclusief industrieel ontwerp. Of u nu kiest voor de volledige vrijheid bij het ontwerpen en inrichten van onze b3 keukenlijn of voor de intelligente en eenvoudige minimalisering van onze b1 collectie, wij zorgen dat u zich thuis voelt in uw eigen keuken.

Als u voor een moderne keuken kiest wil u er zeker van zijn dat deze naar uw wens ontworpen wordt. Een keuken is een leefruimte waar u creatief kan zijn en kan ervaren hoe heerlijk het is om met eigen handen iets tot stand te brengen. Daarom wil u zelf bepalen hoe u lades en kasten structureert en indeelt. Wij nemen de tijd voor uw wensen en bespreken samen met u alle details van uw nieuwe functionele keuken. We maken hiervoor graag een afspraak, zodat u niet hoeft te wachten als u bij ons binnen stapt. Met onze jarenlange ervaring kan u altijd een beroep doen op ons degelijk advies. Neem daarom onmiddellijk contact op voor het maken van een afspraak in onze toonzaal.

bulthaup brussels als uw zakelijke partner voor moderne keukens

Bent u werkzaam als architect of projectontwikkelaar en wil u zich bij de verkoop of het ontwerp van een woning of appartementsgebouw geen zorgen maken over het plaatsen van hoge kwaliteit keukens en het opvolgen hiervan? Of krijgt u als makelaar een woning niet verkocht vanwege de staat van de keuken? Wij bieden u een vlotte en professionele samenwerking aan om uw klanten een minimalistisch en esthetische keuken te bieden. Ook als eventbureau of cateraar kan u bij ons terecht voor een oplossing op maat, zoals bijvoorbeeld een eenvoudig verplaatsbare moderne keuken. Nieuwsgierig wat bulthaup brussels u kan bieden? Kijk hier verder voor meer informatie of neem contact met ons op.