Terugblik Realty 2019

bulthaup was trotse exposure partner van de professionele vastgoedbeurs Realty19. Gedurende twee dagen in september verenigden er zich alle professionals uit de Belgische vastgoedwereld.

In The Real Meet by bulthaup, uitgerust met een b1 keuken, ontdekte men er de toegevoegde waarde van ons premium keukenmerk aan vastgoedprojecten.
Geniet mee met enkele sfeerbeelden.

Foto's met dank aan Realty.


Afspraak met de wielergeschiedenis

Bijzonder geslaagd klantenevent met de juiste vibes

Voor Peter & Christine Wielant en team van bulthaup brussels en leuven was de Grand Départ van de Tour de France in Brussel op zaterdag 6 juli dé gedroomde aanleiding om een leuke, ongedwongen Ronde Van Frankrijk-namiddag voor klanten en vrienden te organiseren in hun showroom. Ruim 170 enthousiaste bezoekers vonden vlot de weg – vooral met het openbaar vervoer en ook met de fiets … - naar deze gezellige event-place, de ruime showroom op de Brusselse Handelskaai. Voor deze unieke gelegenheid hadden Peter en Christine voor extra decoratie en leuke knipogen naar de wielerwereld, Tour de France en natuurlijk Eddy Merckx gezorgd. En uiteraard ook voor heel wat lekkers. Een fel gesmaakte namiddag!

Tour de France omarmt bulthaup brussels

“De Tour passeert niet elk jaar op een steenworp van je showroom”, stellen Peter en Christine. “Voor ons de perfecte kapstok om de deuren van onze ruime showroom open te zetten voor een fijn sport-event. Het doel is heel duidelijk: op een ontspannen manier onze klanten uitnodigen om de start van de Tour samen te beleven.


Op zo’n namiddag hebben zij volop tijd om te genieten, te praten met de andere bezoekers en ons team en de bulthaup-nieuwigheden ‘en passant’ te ontdekken. Verwennerij met typische Brusselse specialiteiten hoort hier ook bij: stoofvlees, balletjes in tomatensaus, frietjes, karakollen, Brusselse wafels, … om je vingers bij af te likken. En uiteraard de plezante ambiance van de Tour die op een steenworp voorbij snelt.

Peter voegt toe: “Wij geloofden van bij de start in dit origineel concept. Ook Kobe Jacxsens, country manager van bulthaup nationaal was meteen gewonnen voor deze event-formule. Tof ook om goed te voelen dat de Tour echt leeft. Niet alleen de wielerfanaten wilden er zeker bij zijn. Ook voor de minder fanatieke Tour-liefhebbers was de uitnodiging zeer welkom om Brussel en bulthaup op een andere manier mee te maken.


Eerste Tour-podium kleurde toch nog Belgisch ….

Waar iedereen op hoopte – die Belgische overwinning in Brussel - lukte op het einde net niet: De Nederlander Mike Teunissen had op eindmeet een kwartwiel voorsprong op Peter Sagan.


Resultaat: Mike Teunissen pronkte met de eerste gele trui van de Tour-editie 2019. Onze Greg Van Avermaet veroverde tijdens de eerste rit de bolletjes-trui – ook fijn dat er een Belg fier op het podium stond.


Brussel en bulthaup brussels op hun mooist in het geel

Het Tour-weekend in Brussel zorgde voor een niet eerder geziene sfeer. Deze sportieve en aangename vibes waren ook goed voelbaar in de bulthaup-showroom. De maître de cérémonie Marino zorgde met veel tralala voor een originele ontvangst. De gasten genoten met volle teugen van het toffe VIP-package, en dit in intieme kring. Geen massatoestanden, maar wel samen met andere levensgenieters de eerste Tour-rit comfortabel volgen op grote TV-schermen. Het bulthaup-team had volop tijd om op een sympathieke en dynamische manier de banden met de gasten te versterken. En tussendoor proeven van Brusselse lekkernijen, je pronostiek invullen en deelnemen aan een vlotte Tour-kwis. Ook de foto-booth creëerde plezante souvenirs voor de gasten. Rond 16u30 bracht een korte wandeling de gasten naar het effectieve Tour-parcours. Spektakel verzekerd, zo’n indrukwekkende passage van het kleurrijke peleton voor je neus. Wat een snelheid.


Niets dan enthousiaste commentaren

Christine en Peter en het ganse team glunderden rond 18 uur na de ludieke prijsuitreiking: Vincent Geiregat won de pronostiek en Gert Van Vuchelen als winnaar van de fotokwis kreeg een magnum champagne!. Christine en Peter waren trots en geëmotioneerd na deze memorabele bulthaup-namiddag. Wees gerust: niet alleen deze winnaars, alle gasten waren tevreden over deze originele event-formule.

Enkele commentaren: “Wij hadden echt uitgekeken naar deze Grand Départ de Tour de France in Brussel. En als de uitnodiging van bulthaup in de bus viel, hebben wij geen moment getwijfeld en meteen ingeschreven. Deze formule is voor ons top: je beleeft dit sportevent samen met toffe mensen, je maakt deel uit van de Tour-beleving en je voelt je écht welkom. Je voelde dat het DNA van het team van bulthaup brussels en leuven in het event zat. Heerlijk.

En ook: “Vlekkeloze organisatie van A tot Z. De verwelkoming, ambiance en bediening waren heel hartelijk. Over deze Tour-belevenis zullen wij nog lang napraten. Wij waardeerden zeer sterk de intieme en gezellige sfeer, gecombineerd met de korte wandeling naar het Tourrit-parcours op het goede moment. Zonder zorgen genieten van al dat moois en lekkers.


De verzameling puzzelstukken rond de Tour en bulthaup paste mooi in elkaar!

Tot slot, Peter en Christine; “Deze Grand Départ en bulthaup brussels en leuven vormden een prima match. Wij weten wel, je moet altijd afwachten of je event-recept gesmaakt zal worden, hoewel je tijdens de voorbereiding overtuigd bent van de goede kwaliteit van je ingrediënten. Wel, wij waren zeker dat het volledige plaatje zou kloppen – met de prettige interactie met én tussen de gasten. Noem het ‘de chemie van het samenzijn’. Zo’n sportspektakel van dichtbij maken betekende echt een belevenis voor onze klanten. Veel zintuigelijke prikkels in een fijne sfeer van verbondenheid. Dat samen beleven biedt een grote meerwaarde.”. En zij voegden er meteen dankbaar aan toe: “Gans het bulthaup-team straalde in het prachtige decor van onze showroom. Zalig, die verbondenheid.