Contact

bulthaup b.brussels bvba
Handelskaai 11
1000 Brussel / Bruxelles
info@bbrussels.be

 

Openingsuren

Maandag tot zaterdag van 10 tot 18 uur. 's Avonds welkom op afspraak.

bulthaup b.brussels
voor een keuken waar u zich thuis voelt

Uw keuken is een plek die uitstraalt wie u bent en waar u voor staat. Daar geloven we in bij b.brussels. Wilt u genieten van een kwalitatieve en duurzame keuken? Of droomt u van een aparte stijl? Met oog voor de kleinste details zorgen wij dat uw keuken zowel in vorm als functie perfect aansluit bij u en uw leefruimte.

Voor ons is een keuken een plaats van ontmoeting, ontspanning en creativiteit. Daarom nemen nemen wij graag tijd om u en uw wensen te leren kennen. Door samen met u alle details van uw nieuwe functionele keuken uitgebreid te bespreken, zorgen we ervoor dat deze voldoet aan uw noden en wensen van vandaag en morgen. 

Iedere bulthaup keuken is uniek en toch hebben ze al ruim 30 bij ons één ding gemeen: het eindresultaat, waar zowel u als wij heel trots op zijn. Laat u inspireren door onze realisaties of plan hier uw afspraak.

Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten.

Inspiratieboek bestellen

Inspiratieboek bestellen

Ontvang vrijblijvend het bulthaup inspiratieboek boordevol ideeën voor het ontwerpen van uw persoonlijke keuken en leefruimte. Vraag het inspiratieboek aan en laat bulthaup u de mogelijkheden schetsen.

Blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen over mensen met passies. Gluur binnen in huizen vol inspiratie, van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers vol keukenverhalen.

Showroomkeuken te koop

Onze showroomkeukens worden regelmatig vernieuwd. U kunt daarvan profiteren door aan gunstige voorwaarden een showroomkeuken te kopen.

bulthaup b3 systeemmuur op Design Nation Kortrijk

bulthaup als partner voor architecten

bulthaup presenteerde op Design Nation haar veelzijdige bulthaup b3 systeem aan architecten & interieurarchitecten. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek onze showroom en ontdek hoe bulthaup kan harmoniëren met uw architectonische visie.

bulthaup b.brussels bvba
Handelskaai 11
1000 Brussel / Bruxelles
info@bbrussels.be

 

Openingsuren

Maandag tot zaterdag van 10 tot 18 uur. 's Avonds welkom op afspraak.