Contact

b.brussels bvba
Handelskaai 11
1000 Brussel / Bruxelles

 

Openingsuren

Maandag tot zaterdag van 10 tot 18 uur. 's Avonds welkom op afspraak.

 

 

 

Welkom bij b.brussels

welkom bij bulthaup b.brussels, bulthaup partner sinds 1967

Peter Wielant en zijn vrouw Christine vormen sinds 1990 het gezicht van bulthaup b.brussels. Hier primeren zowel het esthetische als het functionele karakter van een keuken. Want kwaliteit en design zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen met een enthousiast team van interieurarchitecten en monteurs realiseren wij zo al ruim 30 jaar dagelijks de droomkeuken van vele mensen.

Om u een indruk te geven van onze producten en werkwijze, nodigen we u graag uit voor een persoonlijke kennismaking in onze showroom.

bulthaup partner sinds 1967

Meer dan 30 jaar traditie

1967

Keukencentrum Wielant - Eugène en Bertha Wielant richten ‘Keukencentrum Wielant’ op in Schepdaal. Ze specialiseren zich in aanbouwkeukens aangezien die in de naoorlogse periode enorm in trek zijn. Van bij het begin is bulthaup een van de toeleveranciers.

1987

Wielant & zonen nv - Eugène en Bertha hebben vier zonen – daaruit ontstaat ‘Wielant & zonen nv’.

1990

Peter Wielant x Christine De Man - Zoon Peter Wielant en zijn vrouw Christine zetten de zaak in Brussel verder en openen in 2002 een tweede vestiging, bulthaup in Leuven. Zij leiden een team van 12 personen: interieurarchitecten en eigen installateurs.

2015

Jolan Wielant - Jolan, zoon van Peter en Christine, verdient zijn strepen als interieurarchitect en vormt de derde generatie in een traditie van kwalitatief hoogstaand ondernemerschap.

 

Het team

Peter

Designer

Peter

Designer

Christine

Administrator

Christine

Administrator

Jolan

Designer

Jolan

Designer

Dominique

Designer

Dominique

Designer

Karin

Designer
Karin designer b brussels

Karin

Designer

Kris

Installer

Kris

Installer

Michel

Installer

Michel

Installer