bulthaup brussels

Wilt u genieten van een kwalitatieve en duurzame keuken? Een droomkeuken waarin u zich thuis voelt, die van alle gemakken is voorzien en waar u de lekkerste gerechten kan klaarmaken? Dan zit u bij bulthaup brussels goed. Wij staan voor functionaliteit en design en zorgen dat uw keuken voldoet aan wensen en noden van vandaag en morgen. U kan daarbij kiezen uit verschillende concepten. Onze bulthaup b1 keukens staan voor minimalisering en essentie in al zijn eenvoud. Kiezen voor de essentie betekent ook een bewust gebruik van een beperkt aantal eerlijke materialen en welgekozen kleuren. Of kiest u liever voor volledige vrijheid bij het ontwerpen en inrichten met onze bulthaup b3 keukens? Welke keuken u ook kiest, ze worden met veel passie en liefde voor detail voor u gemaakt.

Ook als eventbureau of cateraar kan u bij ons terecht. Wat dacht u van de bulthaup b2 keukens? Een keuken die bestaat uit losse onderdelen. Perfect te gebruiken voor het vertonen van uw kookkunsten tijdens evenementen. Wij ontwerpen een leefruimte waar het een genot wordt om elke dag opnieuw te koken en iets met uw handen te creëren. Voor ons is een keuken een plaats van ontmoeting, ontspanning en creativiteit.


Wie zijn wij?

Peter Wielant en zijn vrouw Christine vormen sinds 1990 het gezicht van bulthaup brussels. Als binnenhuisarchitect weet Peter als geen ander hoe belangrijk een keuken is. Zowel design als kwaliteit staan daarom hoog in zijn vaandel. In 2002 openen ze naast de vestiging in Brussel nog een toonzaal in Leuven. Peter is bovendien ook aanspreekpunt voor projecten (o.a. nieuwbouwprojecten). Hierbij wordt een standaard keuken geleverd aan een nieuwbouw appartementencomplex waarbij deze naderhand op wens van de individuele koper nog aangepast kan worden. Samen met een enthousiast team van interieurarchitecten en monteurs realiseren zij zo al ruim 28 jaar dagelijks de droomkeuken van vele mensen.


Het team

Peter

Designer

Christine

Administrator

Jolan

Designer

Dominique

Designer

Michel

Installer

Kris

Installer