Particulier

Uw keuken is een plek die uitstraalt wie u bent en waar u voor staat. Gaat u voor kwaliteit, culinair genieten of eerder een aparte stijl? Bij bulthaup brussels maken we het gewone bijzonder. Met oog voor het kleinste detail zorgen we dat uw keuken zowel in vorm als functie perfect aansluit bij u en uw leefruimte.

bulthaup biedt u drie productlijnen met ieder een eigen concept. De b1 is puur, tijdloos en jong wat betreft uitstraling en prijs. Het 'keukenwerkplaats' concept van b2 is overzichtelijk, duurzaam en flexibel en het topmodel b3 is grenzeloos, authentiek en multifunctioneel. Welke lijn u als particulier ook kiest, ze zijn alle drie van grote topklasse en bieden u een oneindige rijkdom aan unieke (ontwerp)mogelijkheden.

Architect

Tijdloos, functioneel, design, … Als deze woorden u als architect aanspreken bieden wij uw klant graag een bijpassende keuken aan. Onze moderne keukens worden op maat en geheel in lijn met uw ontwerp en de wensen van uw klant ontworpen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de opvolging en coördinatie, dit nemen wij graag van u over.

Met 27 jaar ervaring staan wij u graag bij met onze doorgedreven kennis en vakmanschap. Iedere bulthaup keuken is uniek en toch hebben ze één ding gemeen. Het eindresultaat waar zowel de eigenaar als wij zelf heel trots op zijn. Contacteer ons voor een afspraak waarin wij de verschillende productlijnen met elk hun eigenheid aan u laten zien.

Makelaar

Raakt het huis dat u aanbiedt niet verkocht vanwege de staat van de keuken? Overweeg dan als makelaar om een moderne en functionele keuken van bulthaup te laten installeren. Niet alleen maakt dit de woning aantrekkelijker voor potentiële kopers, ook verhoogt het de waarde van het huis.

Projectontwikkelaar

Meer en meer mensen kopen een huis met 'sleutel-op-de-deur'. Dit brengt voor u ook de opvolging en coördinatie van het plaatsen van een moderne keuken met zich mee. Daarom biedt bulthaup brussels een samenwerking aan waarbij wij samen met de klanten bekijken welke keuze bij hun wensen en behoeften past. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de keuken in overleg met u geleverd en geplaatst wordt.

Wij stellen ook graag een offerte op voor de plaatsing van meerdere keukens in een appartementencomplex. Zo kan u als projectontwikkelaar een duurzame en authentieke keuken aanbieden aan de potentiële kopers. Via individuele gesprekken met de nieuwe eigenaars kan elke keuken aangepast worden zodat deze steeds zal voldoen aan de unieke wensen van elke klant.

Eventbureau/cateraar

Wil u graag uw kookkunsten stijlvol vertonen op evenementen? Of ter plaatse bij een klant uw gerechten bereiden met esthetisch en hedendaags materiaal? Met ons 'keukenwerkplaats' concept van de b2 productlijn kan u een hoogwaardige keuken meenemen naar welk event u ook gaat. Deze lijn bestaat uit een werkbank, werkkast & apparatenkast en kan naar eigen inzicht samengesteld, veranderd en uitgebreid worden.

Terwijl uw gasten bewonderend toekijken hoe u bezig bent de meest smakelijke hapjes te bereiden, kan u genieten van de gemakken van een keuken met technische snufjes en een praktisch en uniek design. Daarnaast is het voor u als eventbureau of cateraar een mooie promotie en de perfecte gelegenheid om meer naamsbekendheid te verwerven.

Neem contact op met bulthaup brussels en maak een afspraak voor meer informatie. Wij laten u graag de verschillende modellen keukens en mogelijkheden zien.